• Duur: 3 uur, in de ochtend, middag of avond
  • Datum: op aanvraag
  • Aantal deelnemers: minimaal 3
  • Download de folder met alle informatie hier.

Voor wie is deze workshop?

Je bent op zoek naar een manier waarop je al die losse informatie in je hoofd, van websites, in e-mails en op post-its, handig digitaal kunt bewaren én terugvinden. Je hebt van Evernote gehoord, en wilt er mee aan de slag.

Of je hebt het al eens een tijdje gebruikt en merkt dat je het niet écht inzet voor jouw situatie, terwijl het op zich zo’n handig programma lijkt. Je hebt het gevoel dat je meer uit het programma kunt halen, maar weet niet hoe.

Eigenlijk zou je er eens goed moeten induiken maar tja, daar komt het gewoon niet van. Zou het niet fijn zijn als iemand je die handigheidjes persoonlijk uitlegt en je helpt ze in jouw situatie toe te passen?

Waarover gaat de workshop?

In de workshop leer ik je hoe je Evernote slim kunt gebruiken, of dat nu voor werk of privé is. Ik laat je zien en ervaren:

  • Waar je Evernote voor kunt gebruiken
  • Hoe je snel en simpel informatie op kunt slaan
  • Hoe je zaken slim kunt organiseren
  • En hoe je alles weer snel terugvindt

Aan het eind van de workshop heb je een beter beeld hoe jij Evernote in jouw situatie slim kan gebruiken. We werken in een kleine groep, zodat er genoeg ruimte is voor vragen en om met alle handigheidjes te oefenen. Na afloop krijg je de gepresenteerde informatie als een Evernote-notitie toegestuurd, zodat je alles nog eens na kan zoeken.

Handig om te weten

Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers per workshop. De workshop wordt gegeven door Monique Geerdink, een ervaren trainer.

Je werkt tijdens de workshop op je eigen laptop en met je eigen Evernote-account. Dat mag zowel een gratis als premium-account zijn.

De workshop is gericht op de Windows-versie van Evernote en Chrome als webbrowser. Werk jij op andere platforms dan is dat geen probleem, alleen kunnen sommige functies er dan net wat anders uit zien. Ook op je tablet en in je webbrowser kun je met Evernote werken, alleen zijn de mogelijkheden dan wat beperkter.

De prijs voor de workshop is €95. Dit is exclusief btw voor zzp’ers en andere zakelijke deelnemers, en inclusief btw voor particulieren.

De workshop is inclusief koffie, thee en fris. Na afloop kun je (op eigen gelegenheid) gezellig naborrelen in de bar van De Branding.

Meer informatie over Evernote: www.evernote.com

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Heb je vragen? Mail Monique dan op monique@rizamoon.nl of bel 06 – 37 64 63 37.

Evernote binnen jouw organisatie?

Overweeg jij Evernote binnen je organisatie (slimmer) te gaan gebruiken, bijvoorbeeld omdat jullie papierloos willen werken? Neem dan contact op voor een oplossing op maat. Mail Monique op monique@rizamoon.nl of bel 06 – 37 64 63 37.

Over Monique

monique

Als trainer helpt Monique al 15 jaar mensen effectiever te worden in hun werk. Ze leert medewerkers slimmer samenwerken en begeleidt organisaties bij hun ontwikkeling, bijvoorbeeld bij het overstappen naar Het Nieuwe Werken. Ze heeft veel ervaring opgedaan met verschillende tools, maar ook met de impact daarvan op het dagelijks werk en hoe je zorgt dat het voor jou werkt. Vanuit persoonlijke interesse onderzoekt Monique nieuwe tools en apps om slimmer te werken en organiseren. Ze is zelf al jaren een intensief Evernote-gebruiker.