schrijftafel

Ja, ik wil graag deelnemen aan de workshop! Hieronder vind je mijn gegevens.
Ik ontvang per mail een factuur van € 95 voor deelname aan de workshop, die ik binnen 10 dagen na ontvangst en in elk geval vóór de workshopdatum betaal. Dit bedrag is exclusief 21% btw voor deelname als ZZP’er of vanuit een btw-plichtige organisatie, en inclusief btw voor deelname als particulier.
Ik kan mij tot 1 week voor de workshopdatum kosteloos afmelden door te mailen aan monique@rizamoon.nl. Bij latere afmelding ben ik verplicht de volledige factuur te voldoen. In overleg is het eventueel mogelijk om op een andere datum deel te nemen.

  Datum workshop

  Ik meld me aan voor de workshop op: *
  De eerstvolgende datum (waarschijnlijk zomer 2019). Neem contact met mij op.


  Mijn gegevens

  Voornaam*
  Achternaam*
  Naam organisatie
  Adres*
  Postcode en plaats*
  E-mail adres*
  Telefoonnummer*


  Door dit vakje aan te vinken geef je aan dat je ermee akkoord gaat dat je gegevens door ons opgeslagen worden, met als doel je aanmelding te verwerken. Voor meer informatie, zie de Privacy-verklaring.

  ja, akkoord*

  Ik neem deel aan de workshop*

  Als zakelijk deelnemer. Ik betaal €114,95 inclusief 21% btw.Als particulier deelnemer. Ik betaal €95,- inclusief btw.

  Vooraf nog even een hapje eten?

  Er is gelegenheid om bij Restaurant De Branding voorafgaand aan de workshop (op eigen kosten) te lunchen of dineren. Handig, want zo begin je prettig én op tijd aan de workshop! Als je hier aangeeft dat je vooraf wat wil eten, zorgen wij dat er een tafel voor je gereserveerd is en je op tijd klaar bent voor de workshop. De menukaart vind je hier.

  Ja, reserveer een tafel voor mij!

  Ik wil graag een tafel om:

  : uur.

  Heb je al ervaring met Evernote? *

  De workshop is gericht op deelnemers die al enige ervaring met Evernote hebben, maar ook voor beginners en gevorderden is er veel uit de workshop te halen!

  Ik heb geen ervaring met Evernote, maar ik duik er graag in en pak dingen snel op!Ja, ik ben een beetje bekend met Evernote maar benut zeker alle mogelijkheden nog niet.Ja, ik gebruik Evernote (zeer) regelmatig, ook de webclipper, en weet al aardig de weg.Anders, namelijk:

  Vraag of opmerking?

  Hieronder kun je je vragen en opmerkingen kwijt. Je kunt ook mailen naar monique@rizamoon.nl.


  Laat zien dat u geen robot bent, door het beantwoorden van de volgende vraag: